About


David Martinek je režisér. Studoval multimedia a design na UTB Zlín. Ve spolupráci s filmovými štáby a produkcemi natáčí dokumenty a televizní publicistiku. Podílel se na tvorbě oblíbených televizních lifestylových pořadů. Tvoří pro komerční zákazníky. Natáčí reklamy a hudební klipy.

David Martinek is a television and film director. He studied multimedia and design at the film school in Zlín. He deals with television and film production. He is shooting documentaries and television journalism. He participated in the creation of favorite TV lifestyle shows. It also works for commercial customers. He shoots commercials and music videos.

David Martinek pracuje také v oblasti designu, vývoje nových produktů a vývoje nových technologií.
Profesionál v řízení marketingu, marketingových strategií, aplikací a postupů.
Ve spolupráci s designéry, 3D animátory, konstruktéry, programátory a techniky vyvíjí konstrukce, design a UI pro nejmodernější technologie – roboty a dopravní prostředky.

David Martinek realizes projects in the field of design, development of new products and development of new technologies. He is a professional in marketing management, marketing strategies, applications and procedures.
In collaboration with designers, 3D animators, designers, programmers and engineers, he develops design, design and AI for state-of-the-art technologies – robots and vehicles.

Zároveň, jako grafický designér, navrhuje weby, konfigurátory, aplikace, zabývá se designem tiskovin, výročních zpráv, či koncepty nových produktů.

At the same time, as a graphic designer, he designs websites, configurators for selected clients, designing printed materials, annual reports, or new product concepts.

References:

TV & FILM
TELEVIZE | Česká televize | DOKUMENTY | PUBLICISTIKA | LIFESTYLE

Portfolio TV & Film | PDF Profile: dmportfolio (1,0 MB)

REKLAMNÍ VIDEA
REKLAMNÍ SPOTY | KORPORÁTNÍ DOKUMENTY | TECHNOLOGICKÉ FILMY
Poměrně velkou část tvorby tvoří reklamní produkce:
TV reklamní klipy, firemní profily, kampaně pro nová média a sociální sítě, signage či multimediální projekty.
A big part of the work consists of advertising products: TV advertising clips, corporate film profile, campaigns for new media and social networking, signage and multimedia projects.

Portfolio Commercial  | PDF Profile: TV&DMFILM 2019 (1,3 MB)


KONTAKT
E: david.martinek.production@gmail.com
M: +420 605 029 795
W: http://www.dmfilm.cz

SOCIÁLNÍ SÍTĚ
FacebookYoutube LinkedIn |

GALLERY | Technology fifth wave

dmfilm profile photos9
dmfilm profile photos5
dmfilm profile photos2
dmfilm profile photos8

3 komentáře: „About

  1. Vážený pane Martínku,
    děkuji si vám poděkovat za váš nadstandartně kvalitní článek v PL.
    Přeji mnoho úspěchů
    Michal Kuchař

  2. Jste jeden z mála slušných a historii respektujících mladých kumštýřů. Děkuji Vám, že se neostýcháte říct své rozumné názory veřejně. Nebudete to mít ale v této podivné době v životě snadné.

  3. Dlouhodobě čtu příspěvky Davida Martínka komentující současné dění a žasnu nad jejich vyvážeností, komplexností a o nad tím, jak hledá pravdu a spravedlnost. Jaký to kontrast vůči některým fanatikům z jedné či druhé strany, nositelům jediné pravdy, nedovzdělancům, estrádním pitvorům ad. Děkuji za něj a za jeho úvahy.

Napsat komentář